Drinks

Tijdens het festival kunnen de drankjes natuurlijk niet ontbreken. Door het dansen krijg je het namelijk warm en je moet goed gehydrateerd blijven. De drankjes kunnen door middel van ons cashless betalingssysteem worden gekocht aan de bar.

Alcohol/Non-alcohol

Voor de alcohol liefhebbers hebben we verschillende drankjes. Denk hierbij aan een koel biertje of wijntje, maar ook aan bijvoorbeeld Cola- of Sinas Berenburg. Mocht je liever wat anders willen drinken dan alcohol, dan kan dat natuurlijk ook. We bieden diverse non-alcoholische dranken aan.

Drink genoeg water met het warme weer!

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar gemiddeld verlies je op een dag al snel 1,5 tot 2 liter vocht. Maar als je een hele dag in de zon staat te dansen, verlies je echt wel meer. Dat moet je aanvullen door te drinken. Je wil namelijk niet uitdrogen. Wat je kunt drinken op festivals om je vochtbalans op peil te houden? Veel water. Alleen alcoholische dranken zijn eigenlijk geen goed idee, die zorgen ervoor dat je juist vocht verliest. Wissel daarom elk glas bier af met een glas water en zorg dat je op een dag minimaal anderhalve liter water drinkt.