Algemeen

Het Lucky 4 Festival vindt plaats op 15 en 16 juli te Roden.
Lucky 4 festival is een 2daags festival op het terrein achter Hotel onder de Linden te Roden. De organisatie komt met een gevarieerd programma voor jong en oud. Het Lucky 4 Festival is een productie van Euro-Led.

Openingstijden festivalterrein

Het festivalterrein is geopend vanaf:

Zaterdag: 16.00 uur tot 23.00 uur
Zondag: 13:00 uur tot 19.00 uur

Eten & Drinken

Je eigen eten en/of drinken mag niet mee het festivalterrein op. Maar we hebben gezorgd voor een aantal leuke foodtrucks met een gevarieerd aanbod eten en drinken!
Speciale voeding nodig?
Móet jij om medische redenen eigen eten/drinken mee het festivalterrein op nemen? Vergeet dan niet je medische verklaring / diabetespas voor de security bij de ingang mee te nemen.

Alcoholgebruik

Bezoekers onder de 18 jaar is niet toegestaan alcohol te kopen en/of te consumeren.
Bezoekers van 18 jaar en ouder wordt verboden alcohol aan bezoekers jonger dan 18 jaar door te geven. Je krijgt eerst een waarschuwing, bij een tweede overtreding volgt direct verwijdering van het terrein. Op verzoek van de Lucky 4 Festivalmedewerkers, security of andere bevoegden moet je te allen tijde een ID-bewijs kunnen tonen waarmee je leeftijd kan worden vastgesteld.

Roken

Roken is op het Lucky 4 Festival alleen toegestaan in de openlucht. In gebouwen, tenten en/of onder overkappingen mag niet worden gerookt. Als dit toch geconstateerd wordt, dan zal van de roker verlangd worden om de rookwaren onverwijld te doven. Wanneer hieraan geen medewerking wordt verleend, kan de verdere toegang tot het festival door de organisator worden ontzegd. Ook zullen de eventuele hiervoor bedoelde boetes op de overtreder verhaald worden. De bezoeker is verplicht zich te houden aan de aanwijzingen van de organisatie, ordepersoneel en andere bevoegden.

Calamiteiten en Veiligheid

Lucky 4 Festival vindt veiligheid belangrijk! Onze professionele partners in veiligheid en crowd control zorgen ervoor dat deze optimaal is. Mocht er alsnog een calamiteit plaatsvinden: blijf rustig en breng altijd eerst jezelf in veiligheid. Volg de instructies die via de presentatoren en security worden gecommuniceerd. Bel niet en gebruik geen internet maar maak alleen gebruik van SMS (in verband met overbezetting van het netwerk). Zorg dat je altijd weet waar de dichtstbijzijnde nooduitgang is! Deze is herkenbaar aan de groene nooduitgangborden.

Rode Kruis post / EHBO

Eerste hulp bij verwondingen en ongelukken krijg je bij de vaste- en lopende E.H.B.O.-posten.

Tip: Neem je pasje van je zorgverzekeraar mee!

Huisregels

De minimumleeftijd is 16 jaar.
Je moet jezelf tijdens het festival te allen tijde kunnen legitimeren volgens de Nederlandse identificatieplicht. Dat kan met een rijbewijs, paspoort of identiteitskaart.
Je kunt aan de ingang worden gefouilleerd. Weiger je dit, dan kan de toegang geweigerd worden zonder teruggave van entreegelden.
Als bezoeker dien je je te houden aan de beslissingen van security wat betreft (het binnen brengen van) materialen, etenswaar en apparatuur. Hierover wordt geen discussie gevoerd ter plekke en/of achteraf.

Beeld en Geluid

Er worden tijdens het evenement beeld- en/of geluidsopnames gemaakt door (of in opdracht van) artiesten en de organisatie. Met het aankopen van je ticket ga je er automatisch mee akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotiedoeleinden door de organisatie, de artiesten en hun partners of sponsors. Kom je in die opnamen voor dan kun je geen aanspraak maken op enige vergoeding. Als er bij de ingangscontrole niet toegestane voorwerpen worden aangetroffen, ben je zelf verantwoordelijk om deze voorwerpen buiten het festivalterrein op te slaan of weg te gooien. Er is geen inbeslagname waar voorwerpen tijdelijk kunnen worden opgeslagen. Als het gaat om wettelijk verboden voorwerpen, dan worden die wel in beslag genomen. In beslag genomen of weggegooide voorwerpen worden niet aan de bezoeker geretourneerd.
Op en rond het festivalterrein, net als op de camping en de openbare weg is het verboden om promotiemateriaal zoals flyers, posters, banners en stickers te verspreiden. Ook is het verboden om te samplen.
Vuurtje stoken is ten strengste verboden. Je brengt jezelf en andere festivalbezoekers in gevaar. Verwijdering van het terrein is het gevolg.
Bezoekers gaan met het kopen van een ticket automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden toegangsbewijzen.
Bezoekers dienen zich te houden aan de regels zoals die zijn vermeld op deze website.
Wijzigingen (inclusief tijden en programma) voorbehouden.

Wel/Niet toegestaan op het festivalterrein

Ja, wel toegestaan:

 1. Kleine tassen en kleine rugzakken (max 30 x 21 x 10 cm);
 2. Poncho’s;
 3. Powerbank, max. telefoonformaat, voor eigen gebruik;
 4. Simpele (digitale) fototoestellen zonder verwisselbare lens;
 5. Zonnebrandcrème: alleen kleine plastic TUBES van max. 10 cm. Geen spray/verstuivers.

Nee, niet toegestaan:

 1. Campingartikelen (zoals hamers en tentstokken);
 2. Camelbags / rugzak met drinkzak;
 3. Drank en eten in welke verpakking dan ook;
 4. Drugs;
 5. Flyers, stickers en ander promotiemateriaal;
 6. Gaspatronen;
 7. Geestverruimende middelen (waaronder o.a. lachgaspatronen);
 8. Giftige, brandbare of explosieve materialen;
 9. Glas, blik en plastic flessen;
 10. Glow sticks, ‘fairy lights’, laserpennen en ander licht met gebundelde straal;
 11. LED foamsticks;
 12. Rugzakken;
 13. (Huis)dieren;
 14. Kinderwagens en (inklapbare) buggy’s;
 15. Lachgas;
 16. Luchtkussens en andere opblaasbare voorwerpen en meubels zoals poefjes e.d. (incl.
 17. lamzac);
 18. Markers (dikke onuitwisbare viltstift);
 19. Naalden;
 20. Navullingen van e-sigaretten;
 21. Onbemande luchtvaartuigen (z.g. UAV en drones);
 22. Paraplu’s, parasols en (party)tenten;
 23. Plastic (bouw)zeil;
 24. Professionele apparatuur, zoals foto-, audio-, beeld-, en andere opnameapparatuur is niet toegestaan. Door de organisatie worden alle camera’s met verwisselbare lenzen gezien als professioneel en zijn dus niet toegestaan. Ook action-camera’s waaronder GoPro’s zijn niet toegestaan;
 25. Provocerende of gezicht bedekkende kleding;
 26. Scootmobielen;
 27. Selfiesticks;
 28. Skates, fietsen, steps, skateboarden;
 29. Spandoeken;
 30. Spuitbussen (m.u.v. deo en parfum);
 31. Toeters, gashoorns en andere hinderlijke geluidsmakers;
 32. Voetbalshirts en overige clubkleuren (motorclubs, etc.);
 33. Vuurwerk, flares en confetti shooters;
 34. Wandelstokken (m.u.v. medische krukken);
 35. Wapens, kettingen (m.u.v. kettingen aan broeken of sieraden) of andere voorwerpen die als wapen kunnen worden gebruikt of de orde kunnen verstoren;
 36. Waterpijpen;
 37. en overige gevaarlijke voorwerpen.
  In geval van twijfel of discussie heeft de Festivalorganisatie/leidinggevende van de security bij de ingang in kwestie altijd gelijk. Neem bij vragen contact op met de festivalorganisatie via info@lucky4festival.nl

BOVENSTAANDE REGELS ZIJN BINDEND. OVERTREDERS LOPEN HET RISICO VAN HET FESTIVALTERREIN TE WORDEN VERWIJDERD.