Vrijdag

Snollebollekes:

Snollebollekes is een feestact opgericht door cabaretier Rob Kemps en Dj’s Jurjen Gofers en Maurice Huismans. Ze zijn vooral bekend van hun eerste single ‘Vrouwkes’. Ze hebben ook carnavalskrakers als ‘Links, Rechts’ en ‘Alaafrojack’. Met de snollebollekes is het in ieder geval altijd feest.

Vangrail:

Vangrail is een Nederlandse band uit Groningen/Friesland die vooral bekendheid geniet door ‘Ik Hunker Naar Jou’, ‘Ik Mis Je’, ‘Heerlijke Heerlijkheid’ en ‘Leven na de Liefde’. Daarnaast is Vangrail een coverband die vele hits speelt uit het heden en verleden.

DJ A-matic:

Draait de allround hedendaagse hits (Top 40, Top 100), Classics; zoals 70’s, 80’s and 90’s, maar ook R n’ B, Urban, en House, zoals Electro, Groove, Club, Trance, Hardstyle. Maar ook de gezellige Nederlandstalige meezingers en feestnummers, kortom DJ A-matic is van alle markten thuis.

DJ Gidion:

(Buitenplein):
Deze ervaren club en festival dj heeft alles in huis om elk feest te rocken. Hij kan inspelen op elk type publiek wat voor hem staat door zijn muziekcollectie en brede stijl van draaien. Zijn passie ligt bij de house, deep house en disco sounds maar hij switcht moeiteloos naar urban of de laatste hits uit de charts.

Zaterdag

DJ Sowieso:

Allround DJ met ruim 30 jaar ervaring. Dj Sowieso begint zijn draai carrière begin jaren 80 waar hij op elk feestje zijn platenkoffer meenam en de gasten vermaakte met zijn dansbare deunen. Na veel gratis optredens voor familie en bekenden kwam het er eindelijk van zijn eerste baan als DJ in een discotheek, en een eigen radioprogramma in de stad Groningen.

Qmusic the Party (4 uur fout):

We kennen allemaal Qmusic the Party (4 uur fout)! Ook hier gaan we live genieten van allerlei bekende 90’s hits.

ABBA Fever XS:

Inmiddels heeft de band net zoveel routine gekregen in het neerzetten van een waanzinnige show als ABBA zelf. Sinds 2015 is de oorspronkelijke bezetting van Abba Fever uitgebreid met een liveband en speelt de 8-koppige band waaronder twee zangeressen in theaters en poppodia door heel Nederland. We gaan dus heerlijk genieten van de welbekende nummers van ABBA.

Twenty 4 Seven:

Twenty 4 Seven is een Nederlands dance project dat vooral in het begin van de jaren negentig enkele grote hits had. Opgericht door producer Ruud. Hij was een van de eersten die een mannelijke rapper combineerde met een vrouwelijke zanger.

Jeckyll & Hyde:

Jeckyll & Hyde is een Nederlands trance-duo dat bestaat uit Maarten Vorwerk (25 april 1980) alias Vorwerk en Ruud van IJperen (10 september 1978) alias DJ Ruthless. Ze zijn gespecialiseerd in de rustigere variaties van jumpstyle. Het tweetal heeft tevens een eigen platenlabel: Square Beats.

DJ Gidion:

(Buitenplein):
Deze ervaren club en festival dj heeft alles in huis om elk feest te rocken. Hij kan inspelen op elk type publiek wat voor hem staat door zijn muziekcollectie en brede stijl van draaien. Zijn passie ligt bij de house, deep house en disco sounds maar hij switcht moeiteloos naar urban of de laatste hits uit de charts.

Zondag

Peter Beense:

Peter Beense is een Nederlandse volkszanger uit Amsterdam en tevens bekend van café Peter Beense. Peter bewonderd André Hazes en staat bekend om zijn nummers als ‘Laat ze maar lullen’, ‘Vanaf Vandaag’ en ‘De lichtjes zijn weer aan.

Tino Martin:

Eduard Martinus Kattenberg, beter bekend onder zijn artiestennaam Tino Martin, is een Nederlandse zanger. Hij is vooral bekend van zijn nummers als ‘Doe wat je wil’, ‘Jij liet me vallen’, ‘Later als ik groter ben’ en ‘Zij weet het’.

Wilbert Pigmans:

Wilbert Pigmans brak helemaal door in 2019 met de Toreador en inmiddels kent geheel Nederland en België de hit. Een optreden van Wilbert is een ware feest explosie met alleen maar HITS! Tijdens zijn optreden worden zijn hits gecombineerd met Medley en is stilstaan niet mogelijk.

Jaman:

Jaman, artiestennaam van Jan Willem van Engelen is een Nederlandstalige zanger. Hij zit al jaren in het vak en treed van kinds af aan al op in cafeetjes en bijzondere gelegenheden.

Robert den Brok:

Robert den Brok staat garant voor een energieke show met goede muziek. Robert is DJ, zanger en entertainer.

Marco Schuitmaker:

Marco, Nederlandstalige zanger en inmiddels 5 jaar in het vak. Hij heeft er hard voor gewerkt, maar met zijn hits heeft hij inmiddels een volle agenda.

Wesly Bronkhorst:

Wesly Bronkhorst is een Nederlandse zanger die in 2006 met zijn eerste single ‘de zon schijnt’ komt. In 2007 brengt hij zijn debuutalbum ‘kom maar bij mij’ uit. Hij weet met zijn geweldig, gevarieerd en eigen repertoire van iedere gelegenheid een feest te maken.